Michael Jackson va fi inmormantat de ziua lui
Divertisment · Stiri / 19.08.2009

Familia lui Michael Jackson a confirmat, printr-un purtator de cuvant, faptul ca starul va fi inmormantat, in cadrul unei ceremonii private, pe 29 august - ziua in care acesta ar fi implinit 51 de ani - la cimitirul Forest Lawn-Glendale din Los Angeles, informeaza Mediafax.

Familia lui Michael Jackson a confirmat ca starul va fi inmormantat, in cadrul unei ceremonii private, pe 29 august - ziua in care acesta ar fi implinit 51 de ani - in cimitirul Forest Lawn-Glendale din Los Angeles, informeaza Mediafax.

Purtatorul de cuvant al familiei Jackson, Ken Sunshine, a declarat ca la ceremonie vor fi invitati doar rudele si prietenii foarte apropiati.

"Familia Jackson doreste sa-si exprime gratitudinea fata de fanii lui Michael din lumea intreaga, in vremurile acestea dificile", a adaugat Sunshine.


Detaliile ceremoniei au fost tinute secrete. Anuntul a venit dupa ce, luni, publicatia New York Daily News scria ca tatal regretatului star, Joe Jackson, a spus ca fiul sau va fi inmormantat in ziua in care ar fi implinit 51 de ani.

Ken Sunshine a spus ca Jackson va fi inmormantat pe Terasa Sfanta de la Marele Mausoleu al cimitirului Forest Lawn-Glendale. Potrivit site-ului cimitirului, mausoleul este decorat cu imitatii ale unor opere create de Michelangelo, dar si cu o replica a "Cinei cea de taina" a lui Leonardo da Vinci.


Cimitirul este situat in Glendale, foarte aproape de nordul orasului Los Angeles. Este un loc diferit de cimitirul Hollywood Hills unde familia Jackson a fost vazuta strangandu-se in zilele de dupa decesul starului, produs pe 25 iunie.

Presa internationala scria, in urma cu o saptamana, ca Michael Jackson, decedat pe 25 iunie, in urma unui stop cardiac, a fost deja inmormantat, la inceputul lunii august. Insa acele informatii se bazau doar pe cateva surse neidentificate si nu au fost niciodata confirmate de reprezentantii familiei Jackson.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro