ELLIE ȘI NICOLE CHERIE ÎI ÎMPĂRTĂȘESC MIRUNEI EXPERIENȚELE DIN COPILĂRIE
Divertisment · Stiri / 25.09.2013

Miruna, cel mai mic reporter de televiziune și totodată prezentatoarea „Jurnalului pentru copii”, emisiunea difuzată sâmbătă și duminică, de la 09.30, la Digi24, a făcut în acest week-end o incursiune în lumea muzicală. Invitatele sale la rubrica „Interviu cu oameni mari” sunt cântrețele Ellie White și Nicole Cherry.

Proaspătă mămică, Ellie White i-a povestit Mirunei despre centrul universului ei, micutul Mihai. „O zi obisnuita decurge cam asa : la ora 7 ne trezim , ne da bebe trezirea, ne jucam , mergem la masa , venim la studio, apoi ne intoarcem acasa, seara la evenimente, in weekend la concerte ...Totul s-a schimbat. Prioritatile sunt altele si acum il punem pe bebe pe primul loc, dar nu neglijam treaba de artist .”

De la Ellie White Miruna a aflat că, în copilărie, aceasta a fost la un pas să devină gimnastă..
„Intr-adevar am avut o perioada foarte scurta, pe la varsta de 4 ani, cand am cochetat cu ideea de gimnastica . In momentul in care am fost la preselectie, tocmai se inchidea. Si am considerat la momentul respectiv ca a fost un semn ca eu sa merg pe alta cale. Si am ales muzica.”
 
 
 
Surprinzător, Ellie i-a mărturisit Mirunei ce meserie nu și-ar dori să urmeze fiul ei.”Din punctul meu de vedere mi-ar plăcea să  nu facă muzică! Mi-aș dori să-i placă muzica, sa o asculte, sa o  aprecieze, dar sa nu-i placa destul de mult incat sa o si practice. De ce ? Pentru ca este o meserie foarte grea si nu vreau sa treaca prin lucurile grele prin care am trecut si eu.”
 
 

Nicole Cherry a făcut furori în muzica românească în această vară. Deși abia a intrat la liceu Nicole i-a povestit Mirunei ce planuri mărețe de viitor are. „Sunt onorata de comparatia cu Adele si sper sa am macar pe jumatatea ei noroc ... Sa castig si eu macar un Grammy”, spune Nicole.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro