Concerte la Hard Rock Cafe
Divertisment · Stiri / 25.09.2013

MIERCURI, 25 SEPTEMBRIE, ORA 21.00 – CONCERT EMISIA 2

Emisia 2, o trupa fresh de baieti talentati si creativi, va invita la concert, pe 25 septembrie, in Hard Rock Cafe. Vor canta piese proprii si cele mai bune coveruri pe care le au in sertar si vor stropi totul cu umor. Trupa s-a format acum doi ani, in fumoarul Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica, cand toti cei 4 baieti se certau pe spatiul de repetitii. S-au certat atat de tare incat au format o trupa pe loc. Coincidenta este ca 3 dintre cantareti sunt si actori, deci asteptati-va la o doza ridicata de improvizatie. Felix Dumitrescu, Vali Radu, Dan Dumitriu si Radu Tasca promit sa va ofere un mix de pop-rock, acustic, jazz-ish, rock'n roll si amuzamentul aferent. Si.. bonus... vor canta cu ei pe scena, prietenii Anthony Icuagu (Vocea Romaniei) si Daria Corbu (Trupa Taxi). 
Intrarea la concert este libera.
 
 
JOI, 26 SEPTEMBRIE, ORA 21.00 – CONCERT VITA DE VIE

BestMusic si Sprint Media te invita joi, 26 septembrie 2013, de la ora 21:00, la primul concert din stagiunea de toamna a evenimentelor din Hard Rock Cafe sub egida "Bestmusic cu..."! VITA DE VIE vor prezenta cel mai recent album al lor, "Acustic", proaspat lansat in aceasta primavara la Teatrul National din Bucuresti.
Fanii trupei vor fi surprinsi sa isi regaseasca favoritii intr-o ipostaza artistica unica. Obisnuiti cu concertele lor dinamice si pline de energie, care au devenit in timp trademark-ul trupei, vor descoperi de data aceasta o cu totul alta stare. Pornind de la clasicul unplugged, "Acustic" inseamna cele mai bune melodii Vita de Vie, stranse in decursul celor 16 ani de existenta, reorchestrate intr-o maniera neobisnuita, mergand uneori pana la clasic, jazz sau bossanova. Cine si-ar fi imaginat vreodata ca "Basul si cu toba mare" poate sa sune atat de bine in varianta swing? 
 
 
 
Biletele pentru concert pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro/bilete, dar si la Hard Rock Cafe incepand cu data de 1 septembrie.
Pretul biletelor cu loc la masa este de 50 de lei, iar biletele VIP (cu loc la masa in fata scenei) sunt disponibile la pretul de 70 de lei.
 
 
SAMBATA, 28 SEPTEMBRIE, ORA 22.30 – CONCERT CANAF & EXCENTRIC BAND

Dupa un concert sold out in primavara, Iulian Canaf si Excentric Band vor reveni la Hard Rock Cafe sambata, 28 septembrie, pentru un nou show incendiar.
Finalistul, dar si unul dintre cei mai iubiti concurenti de la Vocea Romaniei, canta din pasiune si pune mult suflet in ceea ce face. Incearca sa promoveze cat mai mult blues-ul in Romania si este membru al trupei Excentric Blues Band de mulţi ani, alaturi de Sorin Petrilă (chitară), Vlad Spătar (bas), Răzvan Boroda (clape), Vlad Apetroaiei (tobe).
 
 
 
Biletele sunt disponibile la Hard Rock Cafe si pe www.iabilet.ro  la pretul de 30 lei (loc la masa) si 40 lei (loc la masa in fata scenei). Plata pentru biletele achiziţionate online de pe 
www.iabilet.ro se poate face cu cardul sau cu Paypal, iar biletele sunt trimise direct pe e-mail.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro