Diane Popescu de la “Ce gândesc femeile” vrea să-şi lanseze propria colecţie de bijuterii
Divertisment · Stiri / 20.03.2014

Diane Popescu, artista de la “Ce gândesc femeile” are o pasiune mai puţin obişnuită: sculptura.

După ce la vârsta de 16 ani a plecat în Germania, unde a locuit singură timp de doi ani, perioadă pe care o descrie drept “o experienţă dură”, Diane s-a întors în ţară, unde a terminat liceul. “După bacalaureat, nu ştiam încotro să mă îndrept. Creaţia a fost pentru mine un hobby constant, şi am vrut să văd de ce sunt în stare”, povesteşte Diane.


“Mi-am luat inima în dinţi şi am dat la Facultatea de Arte. Aici am învăţat o meserie grea - de bărbat, chipurile - o meserie care m-a adus cu picioarele pe pământ”,

spune tânăra.   

Sculptura este pasiunea ei numărul 1, însă Diane are mai multe proiecte. “Sunt pasionată de sculptură metalică şi am studiat cu cel mai bun profesor din România. Plănuiesc să-mi deschid propiul atelier şi să lansez o colecţie de bijuterii. Merg în general pe lucruri simple şi versatile, de zi cu zi, pentru că zorzoane fac mult prea mulţi, sau pe «picturi în metal», cum îmi place mie să le spun”.

“În afară de bijuterii, îmi doresc ca la un moment dat să creez o serie de piese de artă cu uz utilitar, pentru că m-am săturat de monotonia din Bucureşti în materie de decoraţiuni interioare, toate fade şi nimic nou”

, spune Diane. 

Pe Diane o puteţi urmări în fiecare săptămână, de luni până vineri, de la ora 16.30, la “Ce gândesc femeile”, numai la Prima TV. 

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro