Amadeus, tribut emotionant regretatei Mihaela Runceanu!
Divertisment · Stiri / 20.03.2014

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis, cele patru artiste din trupa Amadeus, dovedesc inca o data cat de talentate si de flexibile sunt atunci cand intra in studio sau canta live pe scena.

Cele patru tinere au inregistrat varianta proprie a celebrelor piese ale Mihaelei Runceanu, „Iarta” si „De-ar fi sa vii”, completand vocea regretatei artiste cu viorile, violoncelul si pianul.

Rezultatul este spectaculos si emotioneaza mai ales stiindu-se legatura speciala a Andreei Runceanu cu regretata cantareata, care i-a fost verisoara.



„Pentru mine Mihaela a fost un model, un idol, am iubit-o si admirat-o enorm si am suferit foarte mult cand a plecat dintre noi. La ultimul concert al ei, de la Sala Palatului, m-a luat in brate si mi-a spus ‚Sa nu renunti niciodata la vioara!’. Mihaela Runceanu nu trebuie uita si le multumesc mult fanilor ei care, chiar si dupa 24 de ani de cand ea nu mai este printre noi, sunt foarte activi in promovarea cantecelor ei. Eu sper ca Mihaela ne priveste de undeva, de acolo, sus, si este mandra de noi. Anul trecut, am simtit nevoia sa cant si cu vocea si am lansat piesa "Mandra ca sunt romanca" pentru a provoca romanii sa gandeasca mai pozitiv si sa pretuiasca oamenii valorosi pe care ii avem printre noi, nu numai dupa ce nu-i mai avem. Mihaela Runceanu a cucerit o tara intreaga cu vocea ei de aur. Pe langa suferinta pe care plecarea ei dintre noi a provocat-o, cel mai mare regret al nostru a fost ca nu am putut sa cantam impreuna cu ea pe scena. Am reusit sa facem asta totusi in studio, cu vocea ei inregistrata si cu instrumentele noastre live.

Te iubim, Mihaela, si speram sa canti cu noi, de acolo sus, unde esti acum”, declara Andreea Runceanu.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro