25
A renunțat la „viața normală“ ca să fotografieze animale sălbatice: 25 de imagini care te fac să uiți de civilizație
Divertisment · Pasiune / 23.08.2020

Când și-a sacrificat viața obișnuită, Brooke știa clar că merită. Astăzi nu regretă nici măcar o secundă că și-a urmat pasiunea.

Brooke Bartleson iubește animalele. "Nu, chiar iubesc, iubesc, iubesc animalele", a precizat ea pentru Bored Panda. Atât de mult, încât a decis să-și sacrifice ceea ce se numește "viață normală" pentru a-și petrece tot timpul în sălbăticie, fotografiind frumusețea animalelor și pentru a o împărtăși tuturor.

Pasiunea pentru viața în mijlocul naturii a purtat-o din statele americane Wyoming, Utah și Colorado până în nordul Canadei, în Alaska, pe urmele vulpilor, renilor și cerbilor.
Bored Panda a publicat o parte din imaginile pe care Brooke le-a postat pe Instagram și pe site-ul Little Bear Wildlife.

"Vă împărtășesc imaginile mele cu speranța că vă vor inspira pentru a conserva habitatele sălbatice amenințate acum în toată lumea. Și poate vă vor inspira să vă aventurați în natură pentru a vă încerca și voi talentul în fotografierea animalelor sălbatice", a scris ea.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro