Dansez pentru tine: 8 vedete cu 8 secrete

Daniel Niţoiu şi Alexandra Maresi
"Chiar când am terminat liceul un coleg mi-a spus că am faţă de prezentator de ştiri. I-am râs în faţă şi i-am spus că se înşeală pentru că eu voi deveni actor. Ba chiar am şi absolvit UNATC-ul, dar iată-mă acum la pupitrul ştirilor", a mărturisit Daniel, vedeta care în show-ul "Dansez pentru tine" o sprijină pe Alexandra Maresi. Tânăra nu s-a putut bucura, niciodată, de pasiunea vieţii ei, dansul sau de confortul unui cămin. Dintotdeauna şi-a dorit să danseze, însă părinţii ei nu şi-au putut permite mai mult de câteva ore de dans latino, oricât de talentată ar fi fost ea.

Situaţia financiară a familiei ei a fost mereu precară, nu au avut niciodată unde să stea, Alexandra neştiind ce înseamnă să ai baie în casă, apă curentă sau caldură iarna. Neajunsurile financiare au dus la divorţul părinţilor, iar Alexandra şi fratele ei au fost nevoiţi să se descurce cu un salariu mic pe care-l câştigă mama lor şi cu ce mai reuşeau ei să facă. Cu toate acestea a încercat să muncească de mică, a fost şi majoretă la Clubul Steaua, dar visul ei este să danseze şi să se poată întreţină din dans şi să-şi ajute şi familia să simtă căldura unui cămin şi siguranţa zilei de mâine.
  • Mama_Mihaela, vineri, 21.10.2011 22:29
    deci toti au cam acelasi vis .. sa se intretina din dans ?

    fFra doar si poate, desi poavestile sunt diferite, dorintele concurentilor sunt asemanatoare .

  • Splash, vineri, 21.10.2011 09:01
    Dar... poate

    Ticul "verbal" de fiecare articol al Ilenei Voicu Ghinea este, fara dar si poate, "fara doar si poate". Acuma nu-i problema ca il foloseste zi de zi, probabil ca i se pare ca suna bine, la fel de bine cum e sa rumegi zilnic cartofi prajiti si sa te prefaci ca-s buni si ca-ti fac bine. Problema e alta. Ca "doar" e, de fapt, "dar". Fara dar si poate. Haidi pa!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro