Dansez pentru tine: 8 vedete cu 8 secrete

Alex (trupa Zero) şi Cornelia Condeescu
Toboşarul trupei Zero o susţine pe Cornelia Condeescu al cărei vis dintotdeauna a fost să devină coregraf. Mama ei i-a crescut singură pe Cornelia şi pe cei doi fraţi ai ei, de când tatăl lor i-a părăsit, pe vremea când Cornelia avea doar 2 ani. Acum tânăra se întreţine singură şi-şi ajută familia, fiind studentă la Master, dar şi-ar dori să poată să-şi ajute mama şi bunicii tot prin dans. Bunicii din partea tatălui au fost răniţi în Revoluţie şi ea îşi doreşte să-i sprijine acum.

Alex consideră că secretul lui în cursa pentru câştigarea marelui premiu este tocmai... încăpăţănarea. "Sunt foarte încăpăţânat, iar atunci când îmi pun ceva în cap nu renunţ până nu-mi iese. Voi da tot ce pot pe ringul de dans", spune Alex.
  • Mama_Mihaela, vineri, 21.10.2011 22:29
    deci toti au cam acelasi vis .. sa se intretina din dans ?

    fFra doar si poate, desi poavestile sunt diferite, dorintele concurentilor sunt asemanatoare .

  • Splash, vineri, 21.10.2011 09:01
    Dar... poate

    Ticul "verbal" de fiecare articol al Ilenei Voicu Ghinea este, fara dar si poate, "fara doar si poate". Acuma nu-i problema ca il foloseste zi de zi, probabil ca i se pare ca suna bine, la fel de bine cum e sa rumegi zilnic cartofi prajiti si sa te prefaci ca-s buni si ca-ti fac bine. Problema e alta. Ca "doar" e, de fapt, "dar". Fara dar si poate. Haidi pa!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro