Dansez pentru tine: 8 vedete cu 8 secrete

Pepe şi Andreea Toma
Drama vieţii artistului latino este moartea nepotului său, Franco. Adolescentul de 17 ani a decedat pe 23 octombrie 2007 într-un accident de maşină. Împreună cu alţi 6 prieteni, Franco Pascu venea de la discotecă, iar maşina în care s-a aflat a fost implicată într-un grav accident rutier, produs chiar de şoferul maşinii în care se afla nepotul vedetei.

Andreea Toma, partenera lui Pepe de la "Dansez pentru tine" trece, de asemenea, printr-o situaţie complicată. Andreea, alături de familia ei, a facut şi face multe sacrificii pentru dans. A suferit din cauza dansului umilinţe şi decepţii. Face dans sportiv de mică, a făcut parte din minibaletul "Dansez pentru tine", dar partenerul ei, fiind dintr-o familie mai înstărită, "a părăsit-o" pentru că ea nu-şi putea permite antrenamentele şi investiţiile în dans pe care şi le putea permite familia lui. Pentru că nu a găsit alt partener decât la Timişoara, toată familia Andreei s-a mutat acolo pentru a o susţine pe aceasta în pasiunea ei pentru dans.
  • Mama_Mihaela, vineri, 21.10.2011 22:29
    deci toti au cam acelasi vis .. sa se intretina din dans ?

    fFra doar si poate, desi poavestile sunt diferite, dorintele concurentilor sunt asemanatoare .

  • Splash, vineri, 21.10.2011 09:01
    Dar... poate

    Ticul "verbal" de fiecare articol al Ilenei Voicu Ghinea este, fara dar si poate, "fara doar si poate". Acuma nu-i problema ca il foloseste zi de zi, probabil ca i se pare ca suna bine, la fel de bine cum e sa rumegi zilnic cartofi prajiti si sa te prefaci ca-s buni si ca-ti fac bine. Problema e alta. Ca "doar" e, de fapt, "dar". Fara dar si poate. Haidi pa!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro