Partea îngrozitoare a celebrității: vedete care au fost răpite. Unele povești s-au sfârșit tragic

Meenakshi Thapar

În 2012, comunitatea Bollywood-ului a fost zguduită de o tragedie. Meenakshi Thapar, o actriță începătoare în vârstă de 26 de ani, cu un viitor promițător în industria de film indiană, a fost răpită și, în cele din urmă, ucisă într-un mod îngrozitor. Totul a început pe platourile de filmare ale filmului horror '404: Error Not Found', unde Thapar a împărtășit cu colegii săi actori detalii despre situația sa financiară și familia sa relativ înstărită. Doi dintre colegii săi au conceput un plan malefic pentru a o răpi și a cere o răscumpărare considerabilă. Planul lor a fost pus în aplicare atunci când Thapar a fost atrasă într-o capcană sub pretextul unei excursii în orașul Gorakhpur, cu promisiunea că va participa la o filmare.
 
Odată ajunsă acolo, răpitorii au cerut o sumă mare de bani de la părinții săi pentru eliberarea ei. Părinții, copleșiți de frică și disperare, au trimis o parte din suma cerută, sperând la o rezolvare pașnică a situației. Cu toate acestea, atunci când răpitorii au simțit că poliția este pe urmele lor, au luat decizia inumană de a-i curma viața actriței. Trupul ei a fost desfigurat și abandonat, în încercarea de a împiedica identificarea. Ulterior, poliția i-a prins pe răpitori, care au mărturisit crima și au condus autoritățile la rămășițele ei.
 
A fost un moment de trezire pentru industria de film din India și a determinat multe personalități publice să-și reevalueze măsurile de securitate personală și să fie mai precaute în privința informațiilor personale pe care le împărtășesc.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro