O zi obișnuită din căsuța mobilă cu care Meghan și Jonathan străbat lumea
Cei doi s-au întors la slujbele lor, dar au mai făcut câteva călătorii. În 2014, au decis să trăiască împreună și să călătorească tot timpul. Jonathan și Megan și-au început călătoriile în ianuarie 2015, când au închiriat o autorulotă și au explorat nordul, centrul și sudul Americii. În 2017 s-au întors în Europa, iar după doi ani au oprit aventura pentru a-și întemeia o familie. Copilul s-a născut în mai 2017 și au ales să-l boteze Atlas, pentru a marca astfel pasiunea lor pentru călătorii. Când acesta avea doar câteva luni, familia a petrecut o lună în Scoția pentru a verifica dacă s-ar descurca să stea pe drumuri în formație completă.


Apoi au cumpărat un microbuz pe care l-au denumit Midas: au dat pe el 11.200 de euro și au mai cheltuit încă pe atât pe reparații și modificări, iar acesta a devenit casa lor în care își are locul și câinele, Gogi. Având aceeași înălțime cu cea a unei dube de top, dar fiind mai lat, cei doi au ales să cumpere mașina și să o adapteze nevoilor lor. În plus, are și o ușă laterală, pe lângă ușile duble din spate. Un alt plus este că are cutie automată, ceea ce Megan spune că e un mare avantaj când circulă prin orașe.


"E relaxant să ai un stil de viață de hoinar, te uiți într-una pe geamurile dubei, vezi o plajă, munți sau un supermaket, putem să ne oprim un minut și să apreciem cât de norocoși suntem. E ușor să ajungi să faci ceva ce nu-ți place, doar pentru că societatea își spune că așa trebuie. Iar anii se scurg", consideră Joanthan.

"Nu ne trebuie bunuri materiale, o mașină de fițe sau o casă scumpă. Când locuiam în casa noastră, în primul an după ce s-a născut Atlas, primeam în fiecare zi câte un pachet comandat pe Amazon, cu tot felul de gadgeturi inutile sau prostii care credeam că ne trebuiau. Să trăiești într-un spațiu mic te face să înțelegi repede cât de puțin îți trebuie cu adevărat în viață", adaugă el.


De atunci, chiar și câinele lor simte că e mai fericit. Până acum, Gogi a bifat 26 de țări, ceva ce mulți oameni nu au reușit încă. Iar Jonathan și Meghan spun că vor mai urma multe altele.



Foto: Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro