A înnebunit mireasa: A vrut nuntă cu dar de 1.500 de dolari și a anulat-o fiindcă n-a strâns banii

Divertisment / 17.09.2018

O tânără a anulat nunta exclusivistă pe care o pregătea fiindcă invitații au refuzat să dea 1.500 de dolari pentru a participa la eveniment. Mesajul ei scandalos a devenit viral.

Mai multe mesaje postate pe Facebook demonstrează că nunțile cu dar nu-s cel mai bun mod pentru un cuplu de a-și începe noua viață. Utilizatoarea @0lspicykeychain a relatat o poveste cu o nuntă anulată, promisiuni nerespectate, așteptări scandaloase și o mireasă care le-a cerut invitaților să contribuie cu câte 1.500 de dolari la nunta ei, scrie Elle. Identitatea persoanelor implicate nu a fost dezvăluită.

Tânăra care urma să se căsătorească a anunțat pe Facebook că a rupt logodna cu iubitul ei și că nu mai face nunta, din cauza "unor probleme recent și ireparabile". Apoi a povestit că se cunoșteau de la 14 ani, s-au îndrăgostit și s-au logodit la 18 ani, el dăruindu-i un inel de 5.000 de dolari, iar la 20 de ani au devenit părinți. Până aici, totul minunat.


Apoi au strâns 15.000 de dolari pentru a-și împlini visul, o nuntă incredibilă. Dar pe cât de incredibilă își doreau ei să fie acest eveniment, pe atât de incredibil au aflat că este și prețul: în jur de 60.000 de dolari. "Tot ce am cerut era un mic ajutor de la prietenii noștri și de la rude pentru a face posibil acest lucru", a scris ea.

Cei doi viitori însurăței le-au cerut invitaților să contribuie cu câte 1.500 de dolari la nunta lor. Domnișoarei de onoare i-au cerut 5.000 de dolari, iar părinții miresei aveau de dat 3.000 de dolari. "Am vrut să fim clari - dacă nu puteți contribui, nu sunteți invitați la nunta noastră exclusivistă. E o petrecere cum vezi o dată în viață", a scris tânăra care urma să se căsătorească.


Ea a povestit apoi cum au rămas "livizi ca naiba", cu numai o lună înainte de nuntă, când doar opt dintre invitați au confirmat că vor veni la nuntă. La scurt timp, au rămas și fără domnișoară de onoare.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro