anorexieMegan a fost anorexică, apoi s-a îngrăşat, dar acum este mulţumită de ea
Tânăra a povestit pe site-ul său despre lupta cu anorexia și se descrie acum ca o "războinică pozitivă a corpului". Ea postează periodic fotografii și are 318.000 de urmăritori pe Instagram. Mesajul în care anunță că este mândră de corpul său așa cum se prezintă acesta acum, fără remușcări și presiuni, a primit peste 50.000 de like-uri, relatează Daily Mail.

"Am petrecut atâția ani numărând calorii, făcând exerciții sau înfometându-mă, ca să slăbesc și să ajung la măsuri mai mici și tot timpul mă simțeam oribil", i-a scris cineva. "Îmi place mesajul pe care îl transmiți. Ești frumoasă!", a încurajat-o altcineva.


Postarea tinerei britanice nu este singulară. Tot mai multe tinere încep să combată curentul social care impune standarde de frumusețe dificile sau chiar imposibile pentru numeroase persoane, adoptând în schimb o atitudine mai relaxată în raport cu aspectul fizic propriu sau al altora, lipsit de prejudecăți.femeie sl?bit Ashlie Molstad, în vârstă de 31 de ani, a postat și ea fotografii similare. "Aceeași fată, Unghiuri diferite. Cred că e o adevărată minune când ne împăcăm cu noi așa cum suntem, din orice unghi și mărime", a scris ea pentru cei 10.000 de urmăritori de pe Instagram.



Foto: Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro