Postul Paştelui: 10 gustări delicioase cu care nu păcătuieşti

1. Negresă de post şi fără foc

Ingrediente:

  • 1 cană migdale crude sau nucă;
  • 1 cană seminţe de floarea soarelui crude;
  • 1 cană seminţe de dovleac crude;
  • 1 pumn de curmale;
  • cacao pudră;
  • puţină sare de mare;
  • fulgi de cocos;
  • esenţă de vanilie;
  • apă pentru a obţine o consistenţă lipicioasă.

Mod de preparare:


1. Amestecă în robotul de bucătărie 1 cană migdale crude sau nucă, 1 cană seminţe de floarea soarelui crude, 1 cană seminţe de dovleac crude, 1 pumn de curmale, cacao pudră, puţină sare de mare, fulgi de nucă de cocos, esenţă de vanilie şi puţină apă pentru a obţine o consistenţă lipicioasă.
2. Se întinde compoziţia pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se lasă la frigider 2-3 ore, apoi se taie in batoane şi se ambalează separat in folie de plastic.
  • irina, vineri, 16.03.2012 23:24
    alune

    Buna! Imi plac f mult alunele si migdalele dar am dintii pusi si nu am voie sa rontai. Cum as putea sa le consum totusi > Nu am nic rasnita sa le rasnesc.

  • Angelina, joi, 15.03.2012 10:07
    baton energizant

    Foarte bun si usor de preparat . Marfa!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro