La cină: Supă de legume (5 porţii)


Ingrediente:
2 cepe roşii; 2 beţe de ţelină; 1 bulb de fenicul; 2 linguriţe seminţe de chimen; 2 linguriţe sare; piper; 1 cană ciuperci shiitake; 4 căţei de usturoi; 1 varză mică; 2 litri de apă; 2 linguriţe boia; 2 linguri oregano; pătrunjel proaspăt.
Preparare: Spală, curăţă şi mărunţeşte toate ingredientele, în afară de pătrunjel. Când supa începe să fiarbă, redu focul la mic şi lasă sub capac încă o jumătate de oră. Mai târziu poţi să bei o cană cu zeamă de varză acră.



Reguli de bază în aceste două zile


Nu ai voie să mănânci după ora 7 seara;Pune în apa din cadă sare amară şi relaxează-te câteva minute în fiecare seară în apa caldă. Te ajută să elimini toxinele şi să-ţi relaxezi musculatura;Bea în fiecare seară înainte de culcare un ceai din rădăcină de păpădie. Stimulează ficatul să elimine toxinele;Afinele şi murele ajută ficatul să elimine toxinele. Foloseşte-le pentru smoothie;Ardeiul iute conţine capsaicină, o substanţă care stimulează o enzimă responsabilă cu detoxifierea ficatului. Foloseşte-l pentru salate sau supă.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro