Dr. Oz: 10 sfaturi care te ajută să reduci riscul de cancer
Nu omite ceapa roşie din salatele pe care le consumi zilnic! Aceasta protejează stomacul de boli grave şi nu este necesar să o consumi în cantităţi mari.
Micile schimbări în alimentaţie pot să facă minuni pentru sănătatea ta pe termen lung. Descoperă care sunt recomandările celebrului Dr. Oz pentru a reduce riscului de cancer:
1. Mănâncă mai multe fructe!
Ca să-ţi potoleşti pofta de dulce apelează la fructele proaspete, recomandă specialistul. Consumând zilnic mere, pere, portocale, nectarine sau alte fructe proaspete reduci semnificativ riscul de cancer esofagian.
2. Include leguminoasele în dietă!
Mazărea, năutul, lintea şi fasolea boabe asigură proteine vegetale care înlocuiesc cu succes produsele din carne care nu trebuie consumate zilnic. O porţie de leguminoase consumate de trei ori pe săptămână protejează intestinul subţire de cancer, susţine specialistul.
3. Mănâncă ceapă roşie!
Adaugă în fiecare salată pe care o consumi şi câteva rondele de ceapă roşie. Nu este necesar să consumi cantităţi mari de ceapă pentru a-ţi proteja stomacul de cancer.
1. Mănâncă mai multe fructe!
Ca să-ţi potoleşti pofta de dulce apelează la fructele proaspete, recomandă specialistul. Consumând zilnic mere, pere, portocale, nectarine sau alte fructe proaspete reduci semnificativ riscul de cancer esofagian.
2. Include leguminoasele în dietă!
Mazărea, năutul, lintea şi fasolea boabe asigură proteine vegetale care înlocuiesc cu succes produsele din carne care nu trebuie consumate zilnic. O porţie de leguminoase consumate de trei ori pe săptămână protejează intestinul subţire de cancer, susţine specialistul.
3. Mănâncă ceapă roşie!
Adaugă în fiecare salată pe care o consumi şi câteva rondele de ceapă roşie. Nu este necesar să consumi cantităţi mari de ceapă pentru a-ţi proteja stomacul de cancer.