Ai probleme cu digestia după mesele copioase? Apelează la aceste 5 ceaiuri!
Ceaiurile sunt un aliat de nădejde după mesele copioase de Paşte. Ceaiul de ghimbir are un efect benefic asupra digestiei şi stimulează arderea grăsimilor
După preparatele mai grele pe care le consumăm la masa de Paşte este posibil să simţim un disconfort la nivelul sistemului digestiv. Cele mai bune soluţii la care poţi să apelezi sunt ceaiurile recunoscute pentru efectul lor reconfortant asupra digestiei. Iată care sunt ceaiurile care te ajută la digestie:
Unul dintre cele mai bune produse care ajută corpul în această perioadă este ceaiul de ghimbir pe care te poţi baza pentru a-ţi rezolva problemele cu digestia şi starea accentuată de balonare.
Gimbirul este considerat un medicament universal care a fost folosit din vremuri străvechi pentru a vindeca diverse afecţiuni. Cercetătorii au identificat peste 500 de compuşi în rădăcina de ghimbir, care acţionează asupra întregului organism.
Iată ce beneficii aduce ceaiul de ghimbir pentru corp:Îmbunătăţeşte digestia şi rezolvă problemele legate de tranzitul intestinalStimulează arderea grăsimilorScade colesterolul răuEste util în stările de greaţă.
Pentru a face ceai de ghimbir ai nevoie de câteva rondele de ghimbir pe care să le fierbi în apă timp de 15 minute. După ce s-a răcit puţin se adaugă puţină miere de albine şi zeamă de lămâie.
Consumă-l seara înainte de culcare, deoarece are proprietăţi detoxifiante, ajută la o digestie mai bună, te scapă de balonare şi împiedică depunerea grăsimilor.
1. Ceaiul de ghimbir
Unul dintre cele mai bune produse care ajută corpul în această perioadă este ceaiul de ghimbir pe care te poţi baza pentru a-ţi rezolva problemele cu digestia şi starea accentuată de balonare.
Gimbirul este considerat un medicament universal care a fost folosit din vremuri străvechi pentru a vindeca diverse afecţiuni. Cercetătorii au identificat peste 500 de compuşi în rădăcina de ghimbir, care acţionează asupra întregului organism.
Iată ce beneficii aduce ceaiul de ghimbir pentru corp:Îmbunătăţeşte digestia şi rezolvă problemele legate de tranzitul intestinalStimulează arderea grăsimilorScade colesterolul răuEste util în stările de greaţă.
Pentru a face ceai de ghimbir ai nevoie de câteva rondele de ghimbir pe care să le fierbi în apă timp de 15 minute. După ce s-a răcit puţin se adaugă puţină miere de albine şi zeamă de lămâie.
2.Ceaiul de fenicul
Consumă-l seara înainte de culcare, deoarece are proprietăţi detoxifiante, ajută la o digestie mai bună, te scapă de balonare şi împiedică depunerea grăsimilor.