8 torturi pentru Revelion. Invaţă noi reţete delicioase şi apetisante!

6. Tiramisu cu vişine

Ingrediente:

- 16 -20 pişcoturi
- 250 grame brânză mascarpone
- 4 ouă
- 4 linguri cu zahăr
- 1 lingură de cacao pudră
- esenţa de migdale
- 1 ceşcuţă de vişinată
- vişine din vişinată.

Preparare:

1. Separă albuşurile de gălbenuş. Amestecă foarte bine gălbenuşurile cu zahărul, până se transformă într-o cremă spumoasă. Adaugă esenţa de migdale.
2. Bate albuşurile spumă şi încorporează-le încet în crema de gălbenuş, apoi adaugă brânza mascarpone.
3. Aşază pişcoturile, într-un strat, într-o tavă potrivită. Stropeşte-le cu vişinată şi presară vişine din belşug peste pişcoturi. 4. Pune un strat de cremă, apoi din nou pişcoturi.
5. Adaugă vişinata, vişine şi crema. Pudrează din belşug cu cacao. Lasă prăjitura la rece cel puţin cinci ore înaite să o serveşti.
  • www.viataverdeviu.ro, luni, 02.01.2012 11:27
    Felicitari

    Pare un tort din alimente neprelucrate..crude ..bravo ..sanatate maxima :)

  • pansela, marţi, 27.12.2011 19:31
    Torturi pt revelion

    Bunesi cu aspect frumos.O sa incercsi eu.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro