6. Ciocolată cu migdale, umplută cu unt cremos de arahide


Ingrediente
200 grame de ciocolată neagră
1-2 linguri cu ulei de cocos, topit (sau ulei de palmier)
1 pumn de migdale crude, mărunţite
2 linguri cu quinoa expandată sau orez expandat
1 lingură cu fulgi de cocos
unt de arahide pentru umplutură
puţină sare de mare
câteva picături de rom (opţional).
forme pentru brioşe.

Ciocolata se rupe în bucăţi şi se pune la topit împreună cu untul de cocos.
După ce ai obţinut o compoziţie lichidă, adaugă quinoa, fulgii de cocos, migdalele, sarea şi romul.

Lasă să se răcească la temperatura camerei, amestecând din când în când până observi că începe să devină mai cremoasă.
Se toarnă un strat de ciocolată în formele pentru brioşe, se pune o linguriţă de unt de arahide, după care se adaugă deasupra un alt strat de ciocolată.
Se lasă la frigider 15 minute până se întăreşte.

Încearcă să o păstrezi în lada frigorifică pentru că se topeşte mai uşor la căldură.
  • Radu, marţi, 02.09.2014 14:12
    Nou

    Locuri de munca intr-un domeniu nou! Tot mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! Oferim pe loc contract legal! Primele castiguri au fost acordate! Avem dovada platii! NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati comod, 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Daca doriti detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: ubestir@yahoo.com

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro