CoolTech, reducerea grasimii localizate
Dietă & Fitness · Intretinere / 19.08.2015

CoolTech este un tratament non-invaziv si fara durere ce foloseste o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea in exces. Procedura de criolipoliza CoolTech® reduce eficient tesutul adipos localizat avand un sistem de racire controlat incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, grasimea este separata si izolata, iar restul tesului si fibrele de colagen sunt protejate.

Cum actioneaza?

Aplicatorul atrage in maner tesutul gras printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulatia sangvina si faciliteaza crioterapia. Dupa acest tratament se instaleaza procesul natural de eliminare a grasimilor prin sistemul limfatic.

”Odata distruse, celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, care elimina tesuturile moarte, reciclandu-le si trasformandu-le în aminoacizi, peptide si proteine, fara posibilitatea de regenerare. Cu aceasta terapie se pot trata maxim 3 zone corporale, pentru că organismul nostru beneficiaza de un numar fix de macrofagi, care fac fata cu brio unui numar finit de celule adipoase moarte”
, explica terapeutul Sofa Maison de Beaute, din Constanta.

Ce zone pot fi tratate cu CoolTech:

”Tratamentul da rezultate exceptionale pe zona abdomenului, dar si pe fese, genunchi, solduri, coapse, picioare”, conchide specialistul.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro