"Vocea României" începe în septembrie
Divertisment · Stiri / 19.08.2015

Al cincilea sezon al emisiunii va debuta luna viitoare. Pro TV anunță că data primei ediții din acest an va fi vineri, 18 septembrie.

Juriul va fi acelaşi - Loredana, Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă - dar show-ul va beneficia de un decor diferit, având în vedere că anul trecut emisiunea s-a filmat la Buftea, iar anul acesta la studiourile Kentauros, anunţă paginademedia.ro.

Preselecțiile pentru acest sezon se desfăşoară în Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Timișoara și București, cu peste 2.000 de concurenți.

"Cel de-al cincilea sezon Vocea României va fi unul incendiar! Incendiar, în primul rând din perspectiva concurenților, care se vede că și-au dorit să participe și își doresc cu ardoare să câștige acest trofeu numit Vocea României. În al doilea rând, din perspectiva antrenorilor, care sunt într-o formă de zile mari – se vede că și ei își doresc foarte mult să câștige acest trofeu. În al treilea rând, din perspectiva set-up-ului, care, dacă anul trecut ne-a surprins din toate punctele de vedere, anul acesta urcă la un alt nivel. Și, nu în ultimul rând, sper, din perspectiva prezentatorului, care duce stilul vestimentar într-o altă eră. Acum, lăsând gluma la o parte, s-a străduit și el să fie într-o formă de zile mari. Nu vă spun despre cine este vorba, o să vă dați seama când începe Vocea României"
, a declarat Pavel Bartoş despre noul sezon al emisiunii.

Anul trecut, "Vocea României" a început pe 15 septembrie, cu o audiență medie de aproape două milioane de români pe minut, notează paginademedia.ro.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro