Ziua 3
Mic dejun - Toast integral cu cremă de brânză, felii de castravete, somon afumat şi piper.
Prânz - Salată de conopidă crudă mărunţită şi amestecată cu sfeclă crudă răzuită, măr şi verdeţuri. Un dressing simplu cu curry, oţet, muştar, ulei de măsline, puţină miere de albine, sare şi piper. Ornează salata cu nuci caju crude.
Cină - Risotto cu orez integral, ciuperci, usturoi, varză de Bruxelles şi boabe de fasole albă. Presară puţin parmezan deasupra.
Ziua 4
Mic dejun - Ou în avocado. Pune oul într-o jumătate de avocado şi lasă la cuptor 15 minute. Asezonează cu sare, piper şi fulgi de ardei iute. Mai poţi consuma felii de grepfrut.
Prânz - Salată de linte din conservă amestecată cu brânză de capră, rucola, sfeclă roşie din borcan, felii de portocală şi puţină ceapă. Un dressing simplu cu ulei de măsline, oţet, muştar, sare şi piper.
Cină - Paste integrale cu sos de roşii, usturoi, busuioc şi anşoa.