GazpachoCum o prepară vedeta

Ingrediente 2 roşii 1 castravete de grădină curăţat de coajă 1 căţel de usturoi 1/2 ardei apă rece, în funcţie de consistenţă dorită sare, piper 2 linguri cu ulei de măsline; 1 lingură cu oţet din vin sau zeamă de lămâie; puţină ceapă (opţional) roşii uscate la soare, hidratate în prealabil în apă (opţional)
Se pun în blender toate ingredientele şi se amestecă până se obţine consistenţa dorită. Se serveşte în boluri, decorate cu ulei de măsline şi cu castraveţi, roşii tăiate mărunt. Poţi pune opţional şi crutoane.


Sursă: cartea "Mănâncă şi arată bine. Reţete sănătoase, rapide şi apetisante pentru o viaţă mai frumoasă", de Andreea Raicu

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro