Descoperă ce mănâncă Andreea Raicu. Inspiră-te de la o vedetă slabă!

Dieta / De Ioana Maroşan, 23.06.2014

Gazpacho sau supa-cremă rece de roşii este printre favoritele vedetei, în special în zilele călduroase de vară. Ce alte preferinţe are!

Andreea Raicu are o dietă sănătoasă, echilibrată şi îşi satisface poftele, însă foarte rar şi în cantităţi mici. "Şi, da încă sunt pofticioasă şi am mai mâncat dulciuri, cartofi prăjiţi şi alte lucruri care îmi fac cu ochiul, dar destul de rar şi în cantităţi mici. Am mai spus-o şi o repet! Nu vă frustraţi interzicându-vă să mâncaţi ce vă e poftă. Asta se va transforma în frustrare care va deveni duşmanul vostru", scrie vedeta pe site-ul său.

În general, vedeta consumă multe fructe şi legume proaspete, nuci şi seminţe în stare crudă, nu consumă lactate în mod regulat, bea multă apă plată la temperatura camerei şi a înlocuit zahărul cu siropul de agave şi mierea de albine.


"Mănânc în fiecare zi fructe şi legume crude, beau cel puţin 2 litri de apă în fiecare zi, mănânc porţii mici, am înlocuit zahărul cu siropul de agave sau xylitol, nu am interdicţii culinare (mănânc ce simt că am nevoie, interdicţiile creează frustrări), nu fumez, fac sport, dorm cel puţin 6 ore şi, dincolo de aspectul fizic, încerc să am grijă la fel de mult şi de interior meu", a declarat vedeta într-un interviu acordat pentru csid.ro

Descoperă reţetele preferate ale vedetei pe care le consumă destul de des!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro