Rasfata-te cu un cocktail!
Cocktail / 28.02.2003

Mod de preparare

Ziua de 1 martie ar trebui sa fie speciala pentru fiecare dintre noi, deoarece este simbolul unui nou inceput. Ofera-ti tie si iubitului tau un cocktail cu aroma de primavara si dezmorteste-te impreuna cu natura!

Sasa Matic, barman in Club Office, ne recomanda retele celor mai "fierbinti" cocktail-uri, pentru a le putea prepara acasa. Asadar, alege-l pe cel care te incanta!
 

Red hot passion
Pentru a-l prepara aveti nevoie de 2 cl. Bourbon, 2 cl. Amaretto, 2cl. Southern Comfort, 1 cl Gin Dash Triple Sec, 3 cl. suc de portocalesi 3 cl. suc de ananas.
Se amesteca in shaker (sau mixer) cu cuburi de gheata, se strecoara pe gheata pisata si se orneaza cu portocala.

White cloud
Pentru a-l prepara, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 2 cl. vodka,2 cl. Crema de Coco alba, 2 cl. frisca si 6 cl suc de ananas.
Se amesteca in shaker cu gheata cuburi si se strecoara pe gheata pisata.

Golden Dawn
Pentru a pregati acest cocktail aveti nevoie de 4 cl. Calvados, 2 cllichior de caise, 2 cl. gin, 6 cl. suc de portocale si Grenadine. Se amesteca in shaker cu cuburi de gheata si se adauga Grenadine.

Pret a porter
Pentru prepararea acestui cocktail aveti nevoie de o lingurita de zahar pudra, 3 cl. rom, 1 cl. lichior de caise, 1 cl. de Triplu Sec, 1 cl suc de lamaie.
Se amesteca in shaker cu cuburi de gheata si se orneaza cu caise.

White Lady
Pentru a obtine acest sortiment va sunt necesare: 4-5 cl. gin, 2 cl. suc de lamaie, sirop de zahar (dupa gust), 2 cl. Triplu Sec si jumatate de albus de ou.
Se agita puternic in shaker cu cuburi de gheata si se strecoara in cupa de cocktail.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro