Poveste adevărată. M-am îndrăgostit de un puşti deşi sunt măritată. Aş vrea să merg mai departe!

Cuplu / 28.02.2016

Necazul unei soţii care iubeşte un alt bărbat, mult mai tânăr ca ea. Simte că e prinsă în capcană şi orice decizie va lua, se va întoarce împotriva ei

Ce înseamnă să păcătuieşti? Mi-am dorit foarte mult să ies la masă cu el. E mai tânăr ca mine cu zece ani, iar eu sunt o femeie măritată. Ştiu, aici e momentul în care toată lumea va da cu pietre. Voi fi calificată drept curvă. Nimeni nu va vorbi despre sentimentele mele, despre emoţiile mele, despre faptul că vreau să trăiesc.
Nu mi-aş părăsi soţul pentru puştiul de 25 de ani, deşi, să mă ia dracu dacă ştiu ce mă mai ţine lângă el. Poate teama de a nu o supăra pe mama, teama de a nu-l face pe tata şi mai morocănos. Poate pentru că nu voi reuşi să suport privirile acuzatoare când mă voi întâlni cu prietenele, cu vecinii.

Nimic nu mă mai ţine lângă el. L-am iubit, dar, după cum se comportă, mă îndoiesc că el m-a iubit vreodată. Mă simt ca o servitoare. Calc, spăl, fac mâncare, muncesc, culc copilul, îl duc la şcoală. El n-a mai lucrat de un an. Spune că nu se poate adapta şi stă toată ziua cu ochii beliţi în televizor sau în calculator. Se joacă.
  • mario, marţi, 01.03.2016 16:58
    sfat....sau nu

    Carpe diem! si nu baga toti idiotii in seama.O persoana care moare interior devine o umbra.Viata e frumoasa cu bune si rele,merita traita fiecare clipa asa cum ne dorim.Suntem datori cel putin sa incercam.Chiar sunt curios daca acei cativa retarzi care au comentat in mod stupid povestea ta sunt atat de corecti precum se doresc a fi.Cred ca nu,sigur nu.Doar ofuscati si frustrati in viata. Traieste clipa si nu te uita peste umar daca asta te face fericita.

  • Iulian, marţi, 01.03.2016 13:14
    :))

    Draga doamna cred ca suferi de prea multa prostie sau primesti sfaturi proate de la altcineva, maine n-ai sa mai fi satisfacuta si implinita mintal nici de asta tanar si o sa ajungi si la copii de 15 ani ca sunt si mai naivi, sau o sa faci sex cu propriul copil. Cata atentie crezi c-ai sa primesti de la unu mai tanar ca tine care vrea numai un singur lucru? Daca esti atat de speciala de ce nu esti capabila sa atragi din nou atentia partenerului de langa tine? Mergi la un psiholog pana nu-ti distrugi de tot viata!

  • razvan, marţi, 01.03.2016 02:02
    Viata bate filmul

    Din plictiseala sau din curiozitate ai facut pasul spre inevitabil, adica de a calca stramb in casnicie. Probabil ca suferi de sindromul femeii la 30 de ani, cu stari de stres si anxietate si vrei sa-ti retraiesti adolescenta cu acest pusti de care te-ai indragostit. Ne argumentezi ca sotul de care te-ai plictisit, zace ca un trantor, nu aduce bani in casa si se joaca toata ziua buna ziua pe calculator. Insa te-as intreba, ai incercat cumva sa-l intelegi, sa-l ajuti sa-si revina? Oare atunci cand l-ai luat de barbat si ai facut un copil cu el, il vedeai ca pe cel mai bun barbat din lume? Acum s-au schimbat lucrurile, il vezi ca pe un lucru inutil in viata ta plina de fluturasi ai dragostei. Vad ca esti mai mult preocupata de ce or sa spuna vecinii si cunoscutii de noua ta conjuctura. Diferenta intre tine si sotul tau e una majora: El se joaca virtual pe calculatot, tu in schimb, te joci de-adevaratelea cu destinul lui, cu al tau dar mai ales cu cel al copilului pe care-l vei nenorocii. In cazul asta n-ai dreptate ca ai putea fi catalogata curva. Deja esti! Si apropo, mult succes la "trante" cu ala micu'.

  • Petre, luni, 29.02.2016 22:57
    Inima

    Urmeaza-ti inima!!! altceva nu trebuie sa faci... Succes

  • doru, luni, 29.02.2016 22:23
    Traieste, nu te abrutiza !

    Mai bine sa-ti para rau ca ai incercat si nu a mers decat ca nu ai incercat si, toata viata, sa crezi ca ar fi mers. Daca ramai cu cel de care a inceput sa-ti fie scarba, viata ta fi o minciuna, te vei dispretui, vei incepe sa-ti neglijezi aspectul fizic, te vei imbraca cu orice, nefericirea ta se va redistribui si asupra copilului mai tare decat daca ai sta cu barbatul- somer la TV. Mai sunt cateva probleme: Tanarul de 25 de ani te iubeste ? Ce-ar zice de o casatorie cu tine ? Roaga-te si fa cum iti spune inima, nu capul ! A trai in nefericire este mai rau decat a nu mai trai. Fii cat mai frumoasa !

  • me, luni, 29.02.2016 19:37
    Gura lumii sloboda

    Draga domnita ai 35 ani nu 85 ani iar iubitul 25..diferenta e destul de mica, iar daca esti nefericita in casnicie mergi mai departe spre fericire ..intreaba si un duhovnic si daca il iubesti pe baiatul de 25 ani intelege-te cu el , sper ca si el te iubeste si doar in contextul asta mergi mai departe cu el..oricine poate sa greseasca in casnicie , ori te -ai grabit la casatorie ori nu l-ai cunoscut suficient si daca sotul nu te respecta nu vad de ce sa ramai langa el..fiecare om are dreptul la viata si la fericire! Succes! ai cerut ajutor si pareri de la noi , ti-am dat sfatul cel mai bun, insa nu toti oamenii judeca prin suflet ci prin idei preconcepute.

  • Iris, luni, 29.02.2016 18:16
    jurnalism fals

    alt material facut din condei, nimic adevarat, facaturi ca sa umplem revista, se vede de la juma de posta

  • Ramon, luni, 29.02.2016 18:03
    Adevărat sau fals

    ieri vedeam un cîrd care urmărea un bărbat în geacă de piele. Titrajul spunea că respectivul ar fi omul Alinei Gorghiu pe moșia lu Vanghelie, iar cârdul țipa puțin inteligibil. Cum nimeni nu se grăbea să arunce cu ceva după respectivul, primul gând a fost că totul este fals, că sunetul este mixat în studio și se urmărește discreditarea PNL, care se poate discredita singur, fără ajutor. Povestea de mai sus poate fi reală la fel cum cred că este falsă, dar vedeți că face rating, deci cel care a scris merită o bomboană dementă. Dacă vreți să nu fiți dezinformat, priviți totul în media ca pe niște povești, oricum nu vă folosește la nimic dacă sunt adevărate.

  • alex, luni, 29.02.2016 18:01
    lumea agramatilor...

    ...nicaieri n-am citit atatia agramati, la comentarii, ca in novela asta! Agramati, dar buni la sfaturi! Bieti oameni...

  • iion, luni, 29.02.2016 17:55
    curwa si curwa fara mine....

    se gandeste ca poate o va parasi sotul, dar nu se gndeste cum dreq va fi ea la 50 de ani si cum va fi tipul la 40... deh, plete lungi si minte scurta...muiere.

  • andrei, luni, 29.02.2016 16:30
    nu iti parasi sotul penttu amant

    chiar daca nu imi imaginez vreo clipa ca ai fi reala... gandeste-te ca nu e bine sa iti parasesti sotul pentru amant. asta e greseala cea mai grava pe care o poti face. poti avea o viata foarte frumoasa langa sotul tau, dar avand si un amant (sau mai multi) insa discret. asa facem toti. mai putin cei care isi parasesc sotul/sotia pentru amant/amanta. aia se casatoresc la fiecare 2-3 ani!

  • radupetre, luni, 29.02.2016 15:56
    sfaturi prin povesti

    cum poti fi atat de proasta,inca te mai destainui aici,daca iti iubesti familia si vrei sa-ti pastrezi sotul, fii constructiva,ti-o tragi cu tanarul pana la epuizare si dupa ce s-a stins focul iti vei iubi in liniste sotul,ai salvat familia ,esti linistita si senina.Daca ai 100kg si merlita,da-te virtuoasa,terorizeaza-i pe toti.Somonbatran

  • victor, luni, 29.02.2016 15:54
    pentru naivi

    Povestea este fabricata de administrator din lipsa de subiecte. NU se da nici un reper, ca de obicei chipurile, pastrandu-se discretia. Sunt can-can-uri de incitat tinetii si nu numai, cu orice daca pe ziare, nu este nimic de interes, nici un scandal, o mica raca, ceva de disputa intre doua parti. Daca observati, majoritatea subiectelor sunt de incitare si de provocare, de atatare si creare de neliniste. Se ofera si solutia, un nume de firma de garsoniera care, te face ca nou imediat contra unei sume.

  • Tudor, luni, 29.02.2016 15:07
    Oameni de neinteles

    Hello.. Deobicei nu postez nimic, nicaieri, dar uneori, ca si acum, nu pot sta fara sa-mi spun parerea. Inteleg ca ai undeva la 35, te intalnesti cu cineva de 25 si simti ca nu esti vinovata pentru ca nu esti fericita. Sincer, te cred ca nu esti fericita, chiar te cred.. Dar.. Te-a grabit cineva sa te casatoresti? Sa faci un copil cu acea persoana? Cum poti face acel mare pas, daca tu nu-ti cunosti persoana de langa tine? Probabil te-ai inselat, ai crezut ca e altfel, iar, te inteleg. Dar.. Te intalnesti cu acel tip de 25, fara sa stie sotul tau si spui ca nu te simti vinovata chiar daca ai face dragoste cu el? Hei... Il tradezi! De ce sunteti asa, voi oamenii? Tradezi pentru placere? Tradezi ca el se joaca si n-are de lucru? Oricum ar fi, chiar si daca el ar face ceva in locul tau, nu-l trada... Fii om, fii om cu suflet.. Nu trada pentru nimic in lume. Normal ca ti-e teama ca vei fii catalogata drept o femeie usoara. Citind descrierea articolului.. si eu as face asta.. Si eu te-as cataloga drept o femeie usoara. Iubeste, traieste, invata, iarta dar nu trada... Spune-i sotului tau daca mai simti ceva pentru el, nu-l insela... Mi-am zis parerea pe cat de scurt posibil.

  • Dia, luni, 29.02.2016 14:58
    Exista dragoste...si la diferenta de varsta

    Iti spun cu certitudine ca diferenta de varsta nu conteaza...daca ai intalnit persoana potrivita, care sa isi asume responsabilitatile in ceea ce te priveste....iubitul meu este mai tanar cu 12 ani decat mine si ne intelegem de minune....nu exista o mai mare fericire si implinire...deci este posibil

  • GINA, luni, 29.02.2016 14:47
    NU MERITA SACRIFICIU

    NU AI DECAT O VIATA NU MERITA SA TRAIESTI DUPA CE SPUN ALTI . DACA NU ESTI FERICITA PARASESTEL . FI FERICITA

  • Maisa, luni, 29.02.2016 14:29
    cina

    Iar daca mai platesti si consumatia,...ai fi o adevarata doamna, cum si esti, ce p ..a mea .

  • precor, luni, 29.02.2016 14:17
    cap ai, minte ce-ti mai trebuie

    "Mai bine să se aleagă praful decât să-mi distrug viaţa." , concluzia finala, dovedeste varza care este in capul doamnei casatorita cu gandul la sex. Urmeaza-ti instinctul si nu te mai gandi la copil, la mama, la tata, ca fierbinteala dintre picioara arde mai tare decat alte lucruri pe care le traiesti in insadisfactia cotidiana zilnica. Deci, lasa-l pe puturos si vezi-ti de tinerel. Problema e ca iti este frica ca te lasa, sau ca pustiu doar vrea o distractie pasagera, lucru pe care tu nu ti-l doresti. Bafta la distractie si vezi sa nu afle cheliosu de acasa, mama, tata si bineneteles cei de la bloc. Apropo sa nu iti fie frica de apelativul curva, asta e in mintea ta.

  • Johnny 25, luni, 29.02.2016 13:58
    Peste 10 ani?

    Cica probabil o s-o paraseasca peste 10 ani pentru una mai tanara... Duduie, nu peste 10 ani, ci peste 10 saptamani.

  • Nicoleta, luni, 29.02.2016 13:40
    nu merita

    Nu-ti destrama familia ca nu merita. Din toate acestea cel care va suferi va fi copilul tau. Mai tarziu te va judeca.Dragostea vine si trece. O sa ajungi si fara sot si fara iubit. El fiind mai tanar decat tine o sa-si gaseasca una mai tanara si tu vei ramane singura.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro