Iubitul si prietenii


Daca ai o relatie si nu vrei sa-ti petreci concediul fara iubitul tau, dar, in acelasi timp, ai planuri si cu prietenii tai, ei bine, nu va impiedica nimeni sa plecati impreuna sau sa iesiti impreuna. Asta, bineinteles, daca nu exista diferente ireconciliabile intre ei!

In cazul in care iti petreci concediul cu familia si o alta familie de prieteni, atentie mare la reguli. S-ar putea sa nu fie aceleasi in privinta copiilor si sa aveti surprize neplacute. De exemplu, este posibil ca ai tai sa nu faca mofturi la mancare, dar cei ai prietenilor vostri sa fie niste mici monstri, sa fie obisnuiti sa tipe sau sa nu asculte ce li se spune. Daca stabiliti de la inceput anumite limite sau daca va cunoasteti si va intelegeti foarte bine, nu veti avea probleme.


Singura


Daca nu vrei decat sa te odihnesti, ei bine... ai si optiunea de a sta singura in concediu. Trimite-ti copiii la parinti sau la socri si fa ceva ce-ti place. Asta daca vrei sa ramai acasa. Poti la fel de bine sa pleci undeva, singura. Daca ai o relatie, explica-i iubitului tau ca ai nevoie sa fii singura si mergi unde voiai sa mergi, fie ca e vorba de un loc cunoscut, fie de unul unde nu ai mai fost pana acum, dar pe care iti doreai sa-l vezi. Gandeste-te la un itinerariu si fa-ti bagajul!


Distanta de locurile si oamenii pe care ii vezi in fiecare zi, cat si imaginile noi te vor ajuta sa-ti incarci bateriile si... chiar sa-ti fie dor de conjuncturile familiale. In plus, este extrem de placut sa-ti faci singura propriul program, sa te trezesti la ce ora doresti dimineata, sa hoinaresti pe oriunde vrei fara sa dai socoteala cuiva, fara sa fie nevoie sa convingi pe cineva sa mergeti pentru a treia oara la acelasi muzeu sau sa faci compromisuri in privinta aceasta.

Libertatea isi are avantajele ei. Poti sa mananci la ce ora vrei, ce vrei, sa ramai in camera de hotel daca nu ai chef sa pleci nicaieri o dupa-amiaza intreaga si, daca preferi sa nu vorbesti cu absolut nimeni, ei bine... poti s-o faci!


Indiferent ce varianta alegi, ai grija sa te odihnesti, sa te simti bine si, la sfarsitul concediului, sa fii refacuta si mai bine dispusa. Nu asta este si scopul concediului? Iar daca iti alegi cu putina grija felul in care vrei sa-l petreci si persoanele alaturi de care vei fi, fara a face insa prea mult caz din asta, vei si atinge acest scop.
  • shena, marţi, 05.08.2008 08:01
    fara el?

    Si eu sunt intr-o situatie sa merg singura in concediu. Asa e contextul.Dar mi-e rusine de ce o sa zica lumea. Toti vor crede ca suntem in divort sau ca nu ne mai iubim(ceea ce se prea poate da nu asta e important acum). E chiar normal sa pot pleca singura?

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro