Sparanghel învelit în prosciuto şi mozzarella
Casă şi familie · Acasa / 10.06.2013

Încearcă o reţetă specifică bucătăriei italiene, cu sparanghel, prosciuto şi mozzarela. În câteva minute obţii un preparat rafinat şi delicios.

Ingrediente:

4 bucăţi de sparanghel,
4 felii de prosciuto,
4 felii de mozzarella,
sare,
piper alb,
parmezan ras.

Mod de preparare:

Sparanghelul se curăţa bine şi se fierbe în apă cu sare timp de 15 minute.
Peste felia de prosciuto se pune câte o felie de mozzarella, sparanghelul se condimentează cu sare şi piper alb şi se rulează.
Se procedeaza la fel cu toate feliile şi se aşază într-un vas yena.
Se presară parmezan ras.
Se introduce în cuptorul încălzit şi se ţin la foc mediu timp de 5-10 minute (până se topeşte mozzarella).


Se serveşte cald.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro