Sardine cu roşii uscate şi capere
O reţetă pe cât de simplă, pe atât de delicioasă, care nu implică deloc focul. Tot ce trebuie să faci este să realizezi un sos aromat, cu care să stropeşti din plin sardinele.
O reţetă pe cât de simplă, pe atât de delicioasă, care nu implică deloc focul. Tot ce trebuie să faci este să realizezi un sos aromat, cu care să stropeşti din plin sardinele.
1 cutie cu sardine în ulei de măsline, bine scursă
1/2 lămâie
1/4 linguriţă pulbere de ardei iute cayenne
1/2 linguriţă cu oregano uscat
1/2 linguriţă cu cimbru uscat
2 căţei de usturoi, tocaţi mărunt
2 linguri cu roşii uscate tocate mărunt
1 lingură cu capere
sare şi piper după gust
Aşază sardinele pe o farfurie întinsă
Stoarce jumătatea de lămâie peste ele
Asezonează cu sare, piper, ardeiul cayenne, oregano, cimbru
Presară deasupra usturoiul, roşiile uscate şi caperele.