Păstrăv la cuptor cu legume
Casă şi familie · Acasa / 23.08.2013

Ai poftă de peşte? Alege păstrăvul întreg, eviscerat care merge de minune la cuptor cu felii de lămâie şi mirodenii. Eva.ro te invaţă cum să-l prepari simplu!

Ai poftă de peşte? Alege păstrăvul întreg, eviscerat care merge de minune la cuptor cu felii de lămâie şi mirodenii. Eva.ro te invaţă cum să-l prepari simplu!

Ai nevoie de:

- 2 păstrăvi, evisceraţi
- rondele de lămâie
- sare
- piper negru
- mărar proaspăt
- rondele de cartofi
- rondele de dovlecel
- puţin ulei de măsline.


Peştele eviscerat se umple cu rondelele de lămâie, după care se mai pun mărarul, sarea şi piperul.
Se pune într-o tavă tapetată cu puţin ulei, iar pe lângă el se aşază rondelele de cartofi şi dovlecel.

Se lasă la cuptor aproximativ 30 de minute.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro