Lipie cu spanac şi brânză feta
Casă şi familie · Acasa / 13.05.2014

Îţi venim în ajutor cu o reţetă uşoară şi foarte gustoasă care îi va încânta pe cei dragi. În plus, este simplă de preparat.

Îţi venim în ajutor cu o reţetă uşoară şi foarte gustoasă care îi va încânta pe cei dragi. În plus, este simplă de preparat.

Ingrediente


O lipie din făină integrală
O cutie cu sos pesto cu roşii uscate la soare
2 roşii tocate
O legătură de spanac, tocată fin
4 ciuperci proaspete, tăiate felii
1/2 cană cu brânză feta, tăiată mărunt
2 linguri cu parmezan ras
3 linguri cu ulei de măsline
piper negru, după gust


Mod de preparare


Întinde sosul pesto pe lipie şi aşaz-o pe o tavă. Adaugă bucăţele de roşii, spanacul, ciupercile, brânza feta şi parmezanul ras. Stropeşte cu ulei de măsline şi presară piper. Pune-o în cuptorul încins şi lasă aproximativ 12 minute. Se serveşte caldă.


Poftă bună!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro