Lămâi umplute cu ton şi legume
Casă şi familie · Acasa / 10.01.2013

Este un aperitiv foarte uşor de realizat şi care va fi apreciat cu siguranţă de rudele tale şi de prietenii tăi.

Este un aperitiv foarte uşor de realizat şi care va fi apreciat cu siguranţă de rudele tale şi de prietenii tăi.

Ingrediente

2 lămâi
1 conservă de ton în ulei de măsline
3 ouă
1 pungă de legume congelate
100 g maioneză
2 linguri ulei de măsline

Mod de preparare

Dificultate:

usoara

Taie lămâile pe jumătate, scoate-le miezul şi stoarce zeama de lămâie într-un castronel.

Fierbe ouăle timp de 10 minute, după care curăţă-le de coajă, scoatele gălbenuşurile, iar albuşul pune-l peste zeama de lămâie şi zdrobeşte-le cu furculiţa.

Adaugă în castronel şi tonul scurs de uleiul din conservă, pune sare şi amestecă toate ingredientele cu o lingură.



Scoate legumele congelate şi aşteaptă până se dezgheaţă, după care pune-le peste pastă şi amestecă-le.

Umple coşuleţele din coajă de lămâie cu pasta obţinută şi ţine-le la frigider cel puţin 10 minute înainte de a fi servite.

 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro