Găteşte vegan: Cartofi noi la cuptor cu salată de creson şi crudităţi
Profită de cartofii noi care au apărut deja şi prepară-i la cuptor cu mirodenii pentru un plus de savoare. Iată cât de simplu îi poţi face şi merg de minune alături de o salată de crudităţi.
Profită de cartofii noi care au apărut deja şi prepară-i la cuptor cu mirodenii pentru un plus de savoare. Iată cât de simplu îi poţi face şi merg de minune alături de o salată de crudităţi.
Ai nevoie de:
- 10 cartofi noi, spălaţi
- 2 linguri cu ulei de măsline
- sare de mare
- piper negru
- fulgi de ardei iute
- rozmarin.
După ce ai spălat bine cartofii, se taie în patru şi se pun într-un castron mare.
Se presară peste ei uleiul şi condimentele, amestecându-se foarte bine înainte de a-i pune la cuptor.
Se aşază într-o tavă tapetată cu foaie de copt şi se lasă la cuptor 45-50 de minute, pe foc mediu.
Până se fac cartofii poţi să prepari o salată proaspătă cu roşii, castraveţi, ceapă verde şi creson.
Foto: Ioana Maroşan