File de peşte cu legume
Îţi place peştele şi eşti mereu în căutare de reţete simple şi delicioase? Eva.ro îţi vine în ajutor cu idei noi. Poftă bună!
Ingrediente
Roşii: 1-2
Ulei de măsline: 2-3 linguri
Morcov: 1
File de pangasius: 700-800 grame
Ceapă: 1
Ardei gras: 1
Lămâie: 1
Mazăre: 4-5 linguri
Sare şi piper: după gust
Condimente pentru peşte: 1-2 linguriţe
Mod de preparare
Peştele se condimentează, apoi se aşază într-o tavă de cuptor. Se adaugă mazărea. Morcovul se taie rondele, ceapa la fel, ardeiul gras fâşii, iar roşia felii. Toate legumele se aşază în tavă, alături de peşte. Se pune sare, piper şi condimente, după preferinţă şi se stropesc cu ulei, după care se dă tava la cuptor pentru 20-30 minute.