Cartofi copţi şi umpluţi cu legume
Dacă ai poftă de cartofi la cuptor, Eva.ro îţi propune o reţetă simplă şi sănătoasă care este potrivită atât pentru masa de la prânz, cât şi pentru o cină în familie.
Dacă ai poftă de cartofi la cuptor, Eva.ro îţi propune o reţetă simplă şi sănătoasă care este potrivită atât pentru masa de la prânz, cât şi pentru o cină în familie.
Ingrediente
- 4 cartofi mari, spălaţi bine
- sare
- piper
- mix de legume (fasole verde, morcovi, broccoli)
- o ceapă uscată sau ceapă verde
- ulei de măsline.
Cartofii se pun la copt întregi. Între timp se căleşte ceapa, după care se pun şi legumele dorite, lăsându-le sub capac la foc mic 5-6 minute.
După ce s-au copt cartofii, se lasă puţin la răcit, se taie în jumătăţi care se scobesc puţin cu o lingură.
Se umplu jumătăţile cu amestecul de legume şi se introduc la cuptor încă 10 minute.