Cartofi copţi şi umpluţi cu legume
Casă şi familie · Acasa / 24.05.2013

Dacă ai poftă de cartofi la cuptor, Eva.ro îţi propune o reţetă simplă şi sănătoasă care este potrivită atât pentru masa de la prânz, cât şi pentru o cină în familie.

Dacă ai poftă de cartofi la cuptor, Eva.ro îţi propune o reţetă simplă şi sănătoasă care este potrivită atât pentru masa de la prânz, cât şi pentru o cină în familie.

 

 

 

Ingrediente

  • 4 cartofi mari, spălaţi bine
  • sare
  • piper
  • mix de legume (fasole verde, morcovi, broccoli)
  • o ceapă uscată sau ceapă verde
  • ulei de măsline.


Cartofii se pun la copt întregi. Între timp se căleşte ceapa, după care se pun şi legumele dorite, lăsându-le sub capac la foc mic 5-6 minute.
După ce s-au copt cartofii, se lasă puţin la răcit, se taie în jumătăţi care se scobesc puţin cu o lingură.


Se umplu jumătăţile cu amestecul de legume şi se introduc la cuptor încă 10 minute.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro