5. Creveţi în crustă de fulgi de cocos
1 ou1/2 cană cu făină2/3 cană cu bere1 linguriţă cu praf de copt24 de creveţi decorticaţi1/4 cană cu făină2 căni cu fulgi de cocos3 căni cu ulei pentru prăjit
Pregăteşte o tavă tapetată cu hârtie de cop.Amestecă într-un bol oul, 1/2 cană cu făină, berea şi praful de copt.Pune 1/4 cană cu făină într-un bol, iar fulgii de cocos într-un alt bol.Ţine creveţii de coadă şi dă-i prn făină, scuturând cu grijă excesul.Înmoaie creveţii în amestecul de ou, lăsând excesul de aluat să curgă de pe ei.Rulează creveţii prin fulgii de cocos şi aşază-i pe tava tapetată cu hârtie de copt, apoi pune-i la frigider timp de 30 de minute.Încinge uleiul într-o friteuză şi prăjeşte creveţii timp de 2 - 3 minute, până când se rumenesc.Scoate-i pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie pentru a se scurge excesul de uleiServeşte creveţii calzi, cu sosul tău preferat.