3. Salsa de mango pentru peştele la grătar
Se amestecă 1 mango tăiat cubuleţe cu 1/2 ardei roşu cubuleţe, 1/2 ardei verde cubuleţe, 1/2 ceapă roşie mărunţită, frunze proaspete de coriandru sau pătrunjel şi se asezonează cu zeamă de lămâie şi lime, sare şi piper.  

4. Sos de măcriş pentru peştele la grătar - Gordon Ramsay


Pune într-o cratiţă o bucată de unt, o ceapă tăiată, sare şi piper, lăsând puţin pe foc pentru a se înăbuşi ceapa. Apoi se stinge cu vermut, vin alb sec şi se lasă să scadă lichidul. Apoi se adaugă supă de peşte şi se lasă din nou să scadă lichidul, iar la final se adaugă smântâna lichidă. Se strecoară sosul şi se încorporează în el frunze tocate de măcriş sau de rucola.


 

5. Sos pesto pentru peştele la grătar sau la tigaie - Jamie Oliver


Amestecă într-un mojar mai mare: 1/2 căţel de usturoi, puţină sare, un pumn mic de seminţe de pin, frunze proaspete de busuioc, 1 lingură cu ulei de măsline şi zeamă de lămâie. La final se adaugă 3-4 linguri cu parmezan ras.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro