4 rețete de cină rapidă pe care te poți baza în timpul săptămânii

3. Legume cu pui la cuptor
Le pui pe toate într-o tavă, le asezonezi și le lași la cuptor până când sunt frumos rumenite. Este o cină rapidă pentru care nu trebuie să muncești mult, ci doar să le aștepți până se face totul la cuptor.

Ingrediente
400 de grame de cartofi noi mici
200 de grame de morcovi
1 ceapă roșie tăiată fideluță
4-5 căței de usturoi decojiți
1 lingură cu ulei de măsline
Sare
Piper
Rozmarin
6 pulpe superioare de pui cu piele.

Cuptorul se încălzește la 220 de grade Celsius. Morcovii, cartofii, ceapa și usturoiul se stropesc cu ulei de măsline, sare, piper, rozmarin, se amestecă bine și se așază într-o tavă tapetată cu foaie de copt. 
Pulpele de pui se condimentează, se așază peste legume cu pielea deasupra și se introduce totul la cuptor timp de 40-50 de minute. 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro