4 rețete de cină rapidă pe care te poți baza în timpul săptămânii

1. Fajita cu creveți
Creveți, avocado, ceapă și ardei într-o lipie elastică pot să se transforme într-o cină excelentă pentru serile în care nu ai timp și chef să gătești ceva complicat. 

Ingrediente 
5 lipii tortilla
1/2 ardei verde, tăiat fâșii
1/2 ardei roșu tăiat fâșii
1/2 ceapă roșie fideluță
400 grame de creveți proaspeți
Ulei de măsline
Sare
Piper
Pudră de usturoi
Chimen
Suc de lime
Guacamole
Salsa

Se amestecă creveții cu legumele, condimentele și uleiul, se așază pe o tavă tapetată cu foaie de copt și se introduce la cuptorul încins la 200 de grade Celsius timp de 10 minute. Întoarce creveții pe cealaltă parte, la jumătatea timpului de gătire.
Lipiile tortilla se învelesc în foile de aluminiu, se fac suluri și se așază la marginea tăvii înainte de a o introduce la cuptor. 
Se pun așază din ingrediente în lipie, se pune guacamole, salsa și pătrunjel/coriandru proaspăt și se mănâncă cu poftă. 
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro