4 feluri în care poți să gătești țelina. Nu o să-ți vină să crezi cât este de gustoasă!
Supă cremă de țelină cu ciuperci
Ca să obții o supă delicioasă trebuie să tai țelina în cuburi, să o stropești cu ulei de măsline și să o coci la cuptorul încins. Pune alături de țelină, două bucăți de păstârnac tăiat rondele și un praz tăiat pentru un plus de aromă. După ce s-au copt legumele se vor pune în blender, se adaugă un cățel de usturoi, apă caldă, sare, piper, cimbru uscat, zeamă de lămâie, ulei de măsline și se mixează până când obții o supă cremoasă. Ciupercile se pot căli foarte rapid într-o tigaie cu sau fără ulei.
Se ornează supa cu ciupercuțe și puțin ulei de măsline. Dacă preferi varianta supelor cremă cu smântână, poți să adaugi la final smântână în locul uleiul de măsline.