Volturii debuteaza in New Moon
Divertisment · Vedete / 17.11.2009

The Twilight Saga: New Moon reprezinta prima aparitie a lui Volturi, cel mai apropiat de rangul de rege pe care care il are lumea vampirilor si o forta importanta in viitorul povestii.

The Twilight Saga: New Moon reprezinta prima aparitie a lui Volturi, cel mai apropiat de rangul de rege pe care care il are lumea vampirilor si o forta importanta in viitorul povestii. Batrani de cateva secole si inimaginabil de puternici, fac legile in comunitate. Liderul grupului este Aro, interpretat de Michael Sheen. Sheen nu e strain de aceasta lume, jucand rolul unui varcolac subjugat de vampiri in seria Underworld ("Lumea de dincolo"). Dar Sheen spune ca a mai fost cineva pe platou care a fost atat vampir, cat si varcolac.

    
"Chris Weitz imi pare o intreparundere a unui vampir cu un varcolac.", spune actorul. "Are figura daltuita a unui vampir, totusi e inchis la ten ca un varcolac, asa ca a fost ca o mare creatura mitologica plimbandu-se pe platou."
    
Sheen si-a creat o voce speciala pentru Aro, mai ascutita si mai clara decat vocea lui normala. Weitz spune ca intonatia probabil ca a venit datorita discutiilor lor de la inceput despre personaj. "In fond, personajul are 2 000 de ani.", spune Weitz. "Engleza nu e limba lui materna, asa ca o poate vorbi intr-un mod calculat. E incredibil de gratios si de iubit, dar e si extrem de periculos.


"De fapt,", spune Sheen, "In mod inconstient, a reunit creaturile infricosatoare si psihedelice din Yellow Submarin, Blue Meanies, care urau muzica, cand a
creat vocea pentru Aro".
  "A fost un moment in care m-am gandit brusc: Parca seman putin cu Blue Meanies.", spune el. "Mi s-au parut foarte enervante cand eram mic, asa ca mi-am zis ca e un lucru bun."
    
In vreme ce toti membrii Volturi sunt formidabili, poate ca cea mai de temut este Jane, cea cu chipul dragut si nevinovat, care poate—si chiar o face—provoca

durere numai prin puterea gandului. E interpretata de Dakota Fanning.

"N-am mai avut niciun rol negativ pana acum, dar in filmul asta sunt o fata rea—sau vampir—si e foarte distractiv.", spune Fanning. "In plus, sunt un mare fan al cartilor. Le-am citit pe toate patru cam intr-o saptamana, asa ca a fost emotionant sa fiu rugata sa particip la acest proiect."
    
O parte din distractie a venit din transformarea fizica. "Trebuia sa port lentile de contact rosii, care erau fantastice si schimbau intreaga infatisare, la propriu."
, spune ea. "Si machiajul alb—mi se parea ca sunt palida inainte, dar acum imi dau seama ca, in comparatie cu un vampir,  sunt destul de bronzata."
    
Kristen Stewart, care a cunoscut-o pe Fanning inainte ca aceasta sa se implice in film, spune: "Dakota este inspaimantatoare si rea in rolul lui Jane. E unul dintre cei mai impresionanti oameni si actori pe care i-am intalnit. Are o atitudine cu care nu vrei sa te pui. Si nu te-ai astepta la asta, pentru ca e o fetita. Dar e una dintre cele mai bune actrite tinere si sunt incantata ca am ocazia sa lucrez cu ea."
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro