17
Pamela Anderson nu are noroc în dragoste: Actrița divorțează pentru a cincea oară
Divertisment · Vedete / 22.01.2022

Pamela Anderson s-a despărțit de soțul său, Dan Hayhurst, și a depus actele de divorț în Canada, țara sa natală, acolo unde locuia împreună cu fostul său bodyguard.

Potrivit Page Six, un reprezentant al actriței a confirmat că starul din „Baywatch” a intentat divorțul.


Citește și: 
Prințesa Diana voia să se căsătorească cu Hasnat Khan. Un fotograf musulman a dezvăluit că l-a întrebat despre căsătoria cu o persoană de altă religie


Pamele și Dan Hayhurst, care a fost bodyguard-ul vedetei și constructor, s-au căsătorit în 2020, în Ajunul Crăciunului, la locuința actriței de pe insula Vancouver din Canada. 



O sursă a declarat pentru pagesix.com că deși inițial totul părea să fie perfect în relația Pamelei cu Hayhurst, căsnicia lor a fost afectată de perioada petrecută împreună în carantină.

„Dan se purta urât cu Pamela. Nu o respecta și nu o susținea. După ce petreci doi ani trăind în fiecare secundă alături de o persoană, ajungi să îi vezi părțile bune, dar și rele”, a dezvăluit sursa.

„Au ajuns să se cunoască mai bine și în tot acest proces Pamela a realizat că Dan nu este alesul. Situația nu este deloc amiabilă între ei în prezent, pentru că ea a înțeles că nu au nimic în comun și nu o tratează așa cum ea simțea că ar trebui să o trateze”, a adăugat sursa.

„Se certau mult, deși el a spus că vrea ca mariajul lor să funcționeze. Ea a declarat inițial că este bine că e împreună cu un tip obișnuit, care știe să schimbe un bec. Dar a realizat apoi că el nu îi putea satisface alte nevoi”, a mai spus sursa.

Relația lor a fost presărată cu drame încă de la început. Fosta parteneră a lui Hayhurst a declarat în trecut că Pamela i-a destrămat familia.

„Vreau ca toată lumea să știe că relația mea de aproape cinci ani, și trei copii implicați, s-a încheiat din cauza aventurii pe care Pam și Dan au început-o când el era încă cu mine”, a declarat Carey, fosta parteneră a lui Hayhurst, după ce relația acestora a devenit publică.

„Este trist că oamenii sărbătoresc acest lucru și îi felicită, având în vedere că totul a început cu minciună, negare și alegeri care au distrus viețile tuturor celor implicați”, a mai spus fosta iubită a lui Dan.

„Este genul de tip pe care probabil nu l-aș fi întâlnit dacă aș fi stat acasă și nu aș fi călătorit în întreaga lume. Este frumos să fii împreună cu un bărbat adevărat, care știe să schimbe un bec”, a declarat Pamela la începutul relației sale cu Hayhurst.
Actrița a început o relație cu Hayhurst după ce a divorțat de soțul său de la acea vreme, Jon Peters, cu care a fost căsătorită numai 12 zile.
Ea a fost căsătorită pentru prima dată cu Tommy Lee, cu care are doi fii - Brandon, de 25 de ani, și Dylan, de 24 de ani. Ulterior s-a căsătorit și a divorțat de Kid Rock în anul 2006.

Anderson s-a căsătorit cu producătorul muzical Rick Salomon de două ori, prima dată în 2007, iar la scurt timp căsătoria a fost anulată. În ianuarie 2014 cei doi s-au căsătorit din nou, dar la șase luni de la nuntă Pamela a depus actele de divorț.

Actrița s-a căsătorit cu producătorul de film Jon Peters în 2020 și au divorțat 12 zile mai târziu.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro