Buddha bowl de iarnă, ca să profiți de toți nutrienții legumelor de sezon
Se spune că iarna este săracă în legume și fructe sezoniere, așa că tot mai multă lume adoptă o dietă foarte slabă în vitamine și minerale.
Este adevarat ca iarna nu este la fel de abundenta precum vara sau toamna, in materie de ingrediente proaspete pe care le gasesti pe tarabele pietelor. Totusi, nu inseamna ca nu exista cateva legume de sezon iarna de care poti profita la maximum, pentru a-ti lua necesarul de prospetime.
Iar cand vine vorba de pus la un loc o multime de ingrediente, un buddha bowl este optiunea perfecta. Se face usor, poti improviza mult, iar rezultatul este intotdeauna unul delicios!
Ce buddha bowl poti face cu legume de sezon iarna?
Vei avea nevoie de urmatoarele ingrediente:
- o mana de cartof dulce taiat cubulete
- o mana de florete de conopida si broccoli, amestecate
- o mana de sfecla rosie taiata in cubulete
- o mana de boabe de naut + sare si boia dulce/iute