Unde va fi înmormântată Christine Valmy: Decizia familiei

Actualitate / 20.01.2015

"Regina cosmeticelor" s-a stins din viaţă, duminică seară, la 88 de ani, la Institutul "C.C. Iliescu" din București, în urma unor complicaţii pulmonare.

Deși Christine Valmy și-a petrecut ultimele două decenii mai mult în România, familia a decis ca trupul neînsufleţit să fie incinerat, iar urna cu cenuşa să fie adusă în Statele Unite.

Ziarul Ring scrie că luni, la nici 24 de ore de la moartea femeii de afaceri, a avut loc incinerarea, doar în prezenţa familiei. "Nu aveţi unde să mergeţi în România să duceţi coroane de flori, pentru că problema a fost deja rezolvată. Familia are alte concepţii şi nu vrea să facă circ. Iubiţi-o în continuare pe Christine Valmy!", au declarat oficiali ai Şcolii "Christine Valmy" din Capitală pentru publicația amintită.


Informaţia a fost confirmată de membrii familiei Valmy: "Nu vor avea loc funeralii, nu se întâmplă nimic. Nu vrem să dăm alte relaţii presei, care urlă de dimineaţă despre acest necaz", au spus apropiaţii femeii, citaţi de Ring.

Potrivit surselor medicale citate de Mediafax, Christine Valmy era internată la Institutul de Boli Cardiovasculare "C.C. Iliescu" din 8 ianuarie, cu pneumonie severă, dar aceasta avea şi suferinţe cardiace cronice, plurivasculare.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro