Principesa Margareta şi soţul ei Principele Radu Duda, moştenitorii Regelui MihaiLa mijloc sunt foarte mulţi bani, acesta e şi motivul pentru care Principesa Margareta a căutat să înlăture orice competiţie pentru ocuparea poziţiei de conducător al familiei regale după moartea lui Mihai I.
Principesa a fost acuzată în urmă cu câteva luni că a înregistrat, în secret la televiziunea publică, un mesaj prin care anunţă moartea regelui, imagini ce vor fi difuzate imediat după decesul acestuia.

Informaţia a fost făcută publică de jurnalistul Andrei Bădin şi confirmată de Radu Călin Cristea, un membru CNA: ”Asemenea înregistrări se fac pentru ca televiziunea să nu fie prinsă nepregătită, iar mesajele se actualizează la intervale de aproximativ şase luni”, a declarat acesta, fiind citat de tabloidul CanCan.
  • oricine, sâmbătă, 16.04.2016 22:15
    tragedie la palat?

    Na, daca a facut un copil, nu e mare greseala... daca se prostea cu tipi atunci era o ... tragedie daca e sa ne luam dp ce scrie in Biblie. Insa si el ar fi trebuit sa priceapa ca este o prada si ca e vanat de fatute... Deh, asa e cand esti vedeta de rang inalt, mai pici. Principalul este ca are urmas, Margarinta... ba, iar timpul nu il mai poate intoarce inapoi sa isi faca si jalea e mare acum, dar degeaba !

  • victo_53, vineri, 04.03.2016 09:52
    Putere?

    Preluarea puterii?Care putere?Romania este rebublica si nu se v-a mai intoarce niciodata la monarhie,ei sunt niste simpli cetateni si ar fi bine sa-si ia gandul ca vor mai fi regi,l-au inlaturat pe Nicolae si actorasul de doi bani vrea sa fie rege?Hahaha,vise taica vise

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro