Telefonul Alexandrei a fost găsit. Anchetatorii au și cartela SIM
Actualitate · Stirea zilei / 02.08.2019

Anchetatorii au găsit telefonul Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani dispărută săptămâna trecută, spun surse apropiate anchetei.

Telefonul fetei și cartela SIM au fost găsite înt-un parc din Caracal, la circa 3 kilometri de locuința principalului suspect, Gheorghe Dincă. Telefonul și cartela erau aruncate la distanță mare unul de celălalt.

Anchetatorii urmează să vadă ce date pot afla după analiza telefoanelor – traseul parcurs, dacă au fost făcute apeluri de pe acel telefon mobil, anunță postul Digi 24.

În apelul ei către numărul de urgență 112, Alexandra a spus că sună de pe un telefon găsit în casa în care era sechestrată, pentru că bărbatul i-a luat telefonul.



Până acum au fost găsite două telefoane al lui Gheorghe Dincă, inclusiv cel de pe care a sunat tânăra la 112.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al DIICOT a declarat că în urma perchezițiilor de astăzi, în locuința lui Gheorghe Dincă s-au găsit urme de sânge și alte fragmente osoase: "În urma perchezițiilor domiciliare și a activităților desfășurate au fost identificate fragmente osoase ce urmează a fi analizate din punct de vedere genetic și antropologic. De asemenea, la domiciliul inculpatului au fost găsite probe biologice care vor fi supuse testelor de laborator. Astăzi am efectuat o conducere în teren cu inculpatul care a indicat locul unde a fost aruncat telefonul Alexandrei, telefon care a fost de altfel și găsit."

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro