3
Şoc: Madonna, nemachiată la aeroport
Actualitate · Stirea zilei / 22.06.2011

Ieri (n.r. 21 iunie), artista a fost surprinsă de paparazzi la aeroportul Heathrow din Anglia, îmbrăcată lejer şi fără pic de machiaj pe faţă, ceea ce a făcut-o să îşi arate adevărata faţă - cea a unei femei de 52 de ani. Ea a fost însoţită de fii ei, David şi Rocco.

Ieri (n.r. 21 iunie), artista a fost surprinsă de paparazzi la aeroportul Heathrow din Anglia, îmbrăcată lejer şi fără pic de machiaj pe faţă, ceea ce a făcut-o să îşi arate adevărata faţă - cea a unei femei de 52 de ani.

Ea a fost însoţită de fiii ei, David şi Rocco.

În 2008, artista l-a adoptat pe David Banda, în vârstă de 5 ani, din Malawi. Un an mai târziu, Madonna, mamă singură a trei copii, dintre care doi copii biologici (Lourdes, care are 14 ani, şi Rocco, în vârstă de 10 ani), a adoptat-o pe Mercy, acum în vârstă de 5 ani, tot din Malawi.


În 2010, la cei 52 de ani, a apărut într-un pictorial foarte sexy. Pentru a mai ascunde din riduri, Madonna purta ochelari de soare. Chiar dacă sânii păreau să iasă din sutien, era frumos coafată şi îmbrăcată destul de sumar, mâinile îi trădau vârsta.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro