Cea mai frumoasă revanşă a unei femei după divorţ: Imaginile care au făcut-o celebră pe internet

Social / 01.04.2019

O femeie a sărbătorit într-un mod original divorţul după 13 ani de căsnicie. Ea a pus la cale o şedinţă foto care face senzaţie pe internet.

Marie Lollis şi-a dorit să sărbătorească noul capitol din viaţa ei printr-o şedinţă foto specială. Dacă pentru unii este un episod trist, dificial şi demoralizant, pentru ea divorţul reprezintă o adevărată eliberare şi o ocazie de a retrăi fericirea, aşa că şi-a propus să le transmită asta şi altora.

Şedinţa foto în care a pozat ţinând în mână un pahar cu vin pe care scrie "Boy Bye/ Adio băiete" şi care a inclus şi arderea fotografiilor de nuntă face senzaţie pe internet. "Am vrut să arăt că femeile puternice au forţa de a merge înainte şi de a fi fericite", a declarat Marie pentru
Daily Mail.

Ideea i-a venit după ce a divorţat de Quinton Eaton, cu care a fost căsătorită timp de 13 ani. Despărţirea lor a fost oficializată luna aceasta. "Îmi doream să închid acest capitol din viaţa mea şi să sărbătoresc oficial, în sfârşit", a povestit ea.

Marie a pus totul la cale cu ajutorul cumnatei sale, Natasha Lollis. Aceasta este căsătorită cu fratele ei şi are o afacere în domeniul fotografiei, Tiltin' My Lens Photography. Amândouă au realizat o şedinţă foto provocatoare, amuzantă, simbolică.


Într-una dintre imagini, Marie zâmbeşte în timp ce arată spre cameră tălpile unor pantofi; pe una scrie "est 2006", pe cealaltă - "Done 2019", anii de început şi sfârşit ai mariajului său. Într-un alt cadru, ea este surprinsă în timp ce sparge cu talpa o fotografie înrămată de la nunta sa. Marie arată în altă imagine certificatul de căsătorie, iar în alt cadru dă foc pozelor de nuntă, eliberându-se de trecutul apăsător.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro