Marie spune că aceasta este imaginea sa preferată pentru că o reprezintă perfect în acest moment al vieții sale
Marie spune că imaginea sa preferată din această şedinţă foto este cea în care e surprinsă izbucnind în râs, cu capul pe spate şi cu un pahar cu vin în mână pe care scrie: "În sfârşit divorţaţi, adio băiete".

Şedinţa foto a atras atenţia unui utilizator al reţelei Twitter, care a distribuit-o scriind: "Valuri incredibile de forţă vin din această şedinţă foto de divorţ". Imaginile au devenit virale, adunând peste 59.000 de like-uri şi 10.000 de redistribuiri, relatează Daily Mail.


"Sincer, nu mi-am dat seama că vor deveni virale. Cred că oricine e şocat şi amuzat să vadă că cineva a ieşit din normal şi a făcut ceva îndrăzneţ", şi-a explicat Marie succesul.

Drumul înapoi spre fericire a fost lung şi greu pentru Marie. Ea a povestit că totul s-a schimbat după ce soţul ei a devenit dependent de droguri. "Era terminat de metamfetamină şi umbla cu un anturaj greşit. E trist să vezi cât de mult pot schimba drogurile un om. Când nu se droga, era un om bun", a spus ea.


Soţul său a fost închis o vreme, apoi când e ieşit, ei au trăit despărţiţi până la pronunţarea divorţului. Acum Eaton este din nou în închisoare, aşteptând procesul pentru opt furturi.

După ce şedinţa sa foto s-a bucurat de mare succes pe reţelele de socializare, Marie spune că multe femei i-au transmis că ideea sa le-a inspirat să renunţe la relaţiile nocive. "După toate astea, sunt mai puternică şi sunt fericită cu viaţa mea. Sunt binecuvântată să trăiesc cu un bărbat bun, cu o familia mea şi cu prietenii apropiaţi", a mărturisit Marie.



Foto: Daily Mail
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro