Kevin James LoiblKevin James Loibl, ucigaşul Christinei Grimmie, şi-a pus capăt zilelor după comiterea crimei
Christina Grimmie, cântăreaţa de 22 de ani din New Jersey, s-a clasat pe locul trei în timpul celui de-al şaselea sezon al show-ului "The Voice", difuzat de televiziunea NBC. Ea a făcut parte din echipa lui Adam Lavine. Starul a susţinut un concert, cu trupa sa, Maroon 5, pe 5 iunie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Potrivit unei postări pe pagina sa de Facebook din 25 decembrie 2015, străbunica tinerei a fost româncă. Christina Grimmie a publicat atunci o poză în care ţinea în braţe un platou cu fursecuri, în descrierea fotografiei declarând că a copt după reţeta de fursecuri a străbunicii sale din România, adăugând că reţeta respectivă a fost păstrată de-a lungul generaţiilor.


Christina Victoria Grimmie s-a născut pe 12 martie 1994 şi a avut un mare succes pe YouTube, prin contul "zeldaxlove64 Christina", pe care l-a înfiinţat în 2009, unde publica cover-uri ale unor melodii pop, uneori la cererea abonaţilor. În prezent, canalul are peste trei milioane de abonaţi şi peste 378 de milioane de vizualizări, notează Mediafax.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro